Apartmani Barać  se nalaze u prekrasnom malom mjestu Podstrana, udaljenom samo nekoliko kilometara od Splita – hit destinacije Hrvatske obale. Na našim stranicama predstavit ćemo Vam ponudu apartmana Barać koja će Vas, nadamo se, dovoljno osvojiti da svoj odmor odlučite provesti upravo ovdje. 

Podstrana je malo turističko mjesto. Svoju popularnost duguje 9 kilometara dugim šljunčanim plažama bogatim sadržajima za djecu, zanimljivoj kulturnoj baštini i raznolikoj gastronomskoj ponudi. Ljubitelji sporta i rekreacije u Podstrani mogu uživati u različitim vodenim aktivnostima. Zaigrajte  odbojku na pijesku, tenis ili se uključite u brojne druge aktivnosti kao što je biciklizam, planinarenje i pješačenje  označenim stazama. Za vrijeme Vašeg boravka nikako nemojte  propustiti kušati specijalitete ovoga kraja u konobama “Argola“, „Perun“ i restoranu „Leonis“. 

Apartmani Barać su samo 200 m udaljeni do plaže i 3 km od Centra Podstrane. Naša 3 studio apartmana, kategorizirana s visoke 4 zvjezdice, su luksuzno i moderno opremljena kako bi Vam pružila svu udobnost hotelskog smještaja. Prostrane i prozračne, naše smještajne jedinice, su izuzetno ugodne za boravak. Za Vašu razonodu, kad ne uživate na plaži,  svi apartmani su opremljeni televizijom sa satelitskim programima i bežičnim internetom.  

Provedite svoj odmor u obiteljskim apartmanima Barać i osjećajte se kao kod kuće. Dočekat će Vas prekrasno mjesto, udoban smještaj i srdačni domaćini.  Dobrodošli u apartmane Barać! Radujemo se Vašem dolasku i želimo Vam ugodan boravak!

Obitelj Barać