A3 apartman

A3 apartman  **** je  najveći apartman u ponudi objekta Apartmani Barać u Podstrani   s velikom terason i pogledom na planine i zelenilo. Apartman je prostran,  moderno i luksuzno namješten kako biste mogli u potpunosti uživati u Vašem ljetnom odmoru. površina apartmana A3 je 35 m2.  

A3 Apartman je također studio koji  se sastoji od sobe s dva odvojena kreveta dimenzija 90x,200 cm, ormara, stola za blagovanje sa stolicama i radnog stola s tabureom. Na raspolaganju imate i veliku kompletno uređenu kuhinju s pločom za kuhanje, pečnicom, perilicom suđa, velikim frižiderom s ledenicom, aparatom za kavu i  kuhalom za vodu. Kupaonica ima tuš kabinu ,umivaonik,  WC i sušilo za kosu.

Dodatna prednost našeg A3 apartmana je i izvrsna lokacija samo 200m od plaže s sadržajima za djecu i 3 km od centra Podstrane. Najbliža trgovina, ljekarna i ambulanta su također udaljene samo 200 m o dobjekta, kao i najbliži bankomat. Najbliži restoran i sportsko igralište su također na pješačkoj udaljenosti od 500 m.   

 • Uvjeti rezervacije  za A3 apartman:
  Kućni ljubimci nisu dobrodošli.
  Pušenje nije dozvoljeno
  Posteljina i ručnici su uključeni u cijenu.
  Klima, bežićni internet i parkirno mjesto su uključeni u cijenu smještaja.
  Boravišna pristojba je uključena u cijenu smještaja 
 • Kućni red 
 

   Odmorite se i udahnite svježinu mediterana u našem  apartmanu A3  u Podstrani!